Coșul dvs

contact [@] red-sign.ro

Consultanță și proiectare spații comerciale

Despre Red-Sign

Panouri slatwall - profile de aluminiu cu accesorii interschimbabile pentru depozitare, organizare și etalare.

Panou expunere pentru magazine tip comercial

Panou expunere pentru magazine tip GSM sau Farmacii

Red-Sign se ocupă cu proiectarea, execuția și comercializarea sistemului de panouri SlatWall cu profile de aluminiu, mobilier și accesorii pentru amenajarea spațiilor comerciale.

Profilul canalului T de tip Omega permite mișcarea liberă a cârligelor sau a altor accesorii pentru adaptarea poziționarii lor orizontale. Cârligele se atașează pur și simplu prin alunecarea în orice profil de aluminiu de pe panou. 

Panourile SlatWall sunt 100% confectionate din materiale de calitate.

Aluminiul și MDF-ul sau PAL-ul sunt semifabricatele din care producem aceste panouri.

Fiecare modul are înălțimea de 1000 mm sau 2000mm și este disponibilă pe latimea de 900mm. Proiectat si executat cu semifrezare in partea de sus, pur și simplu asezati secțiuni una peste alta pentru a crea suprafata slatwall. Puteți tăia panoul SlatWall de la red-sign.ro la orice lungime pentru a se potrivi peretelui. Panourile se fixează cu ușurință pe șipcile din lemn, gips-carton sau zidărie. Trebuie doar să înșurubați cu ajutorul holtzsuruburilor in diblurile adecvate tipului de perete pe care-l aveti și Panoul SlatWall este gata de folosire.

Cu multe variante de cârlige și accesorii, puteți depozita, organiza și afișa aproape orice.

Este un sistem versatil de depozitare și afișare sau etalare

Mai mult decât atât, este adaptabil – cârligele sau accesoriile pot fi aranjate și rearanjate continuu pentru satisfacerea nevoile dvs. specifice. Capacitatea de încărcare este de 5 kg sarcină pe un cârlig de 15 cm ,sau 15 kg uniform repartizate pe raftul de 900mm. Distanța dintre sinele de aluminiu de 15cm ne asigură că majoritatea produseor pe care vreti sa le etalati se vor vedea foarte bine. Totusi in oferta noastra puteti gasi si panouri cu sine la 100 sau 200 mm. Finisajul standard este melamina durabila care rezistă la zgârieturi și amprente. Mdf-ul poate fi vopsit in orice culoare doriti dvs si…acum poate fi si printat.

Toate aceste sunt disponibile la comandă online sau personalizata!

Panoul SlatWall poate fi folosit pentru uz comercial, instituțional și rezidențial

Panou SlatWall pentru industrie

Panou SlatWall pentru show-room

Panou SlatWall pentru birouri

Panou SlatWall pentru farmacii

I’m so happy with the service from Shoptimizer – my order was delivered within 48 hours and the thought and care they put into their products really stands out. Plus, their support is just awesome!
Sean Walsh
London, UK
Fabulous top bought as a birthday gift for a friend who wears it almost every day. Smart packaging which looks exciting and special. Very good on delivery. Will purchase it again as a gift and for myself!
Astrid Sorensen
Oslo, Norway

In the press

Transport gratuit

la comenzile de peste 5000 RON

Retur in 30 de zile

30 de zile garanție de returnare

Garanție

Acoperire națională

Plata online cu cardul

Ramburs sau Transfer bancar